Konsertit

2023

Sävelten tyttäret

Nuppu Koivisto-Kaasikin ja Susanna Välimäen kirja Sävelten tyttäret ilmestyy ja tuo kaikkien luettavaksi suomalaisten säveltäjänaisten huikeita tarinoita. Kirjan julkistamistilaisuudessa kuullaan tietysti naisten musiikkia, ja esiintyjien joukosta löytyy myös Ristilä.

Petite messe solennelle

Rossinin hurmaava pikku messu kajahtaa Temppeliaukion kirkossa Helsingin Filharmonisen kuoron esittämänä. Jonas Rannila johtaa, ja pianon takana huhkivat Jukka Nykänen ja Ristilä. Lämpimästi tervetuloa!

Nainen ja sonaatti

Ristilän toisessa jatkotutkintokonsertissa kuullaan sonaatteja kolmelta eri vuosisadalta. Laura Netzelin ja Jovanka Trbojevi´cin pianosonaatit saavat seurakseen Heidi Sundblad-Halmeen sellosonaatin, johon mukaan liittyy musisoimaan sellisti Iiris Tötterström. Varsinaista konserttia ennen ohjelman voi kuulla kahdessa "harjoituskonsertissa" pääkaupunkiseudulla.

Eksoottista musiikkia

Marika Kivisen väitöskirjaprojektiin "Tracing Orientalism and Exoticism in German and Finnish Art Songs" sisältyy konsertteja, joissa Ristilä toimii pianistina. Tutkimus on osa Koneen säätiön rahoittamaa "Untold Stories" -hanketta, jonka Kivinen ohjaa ja jossa Ristilä on työryhmän jäsen. Hankkeen seuraavat konsertit järjestetään keväällä 2024 Turussa. Pysykää kuulolla!