Konsertit


2022


Stabat Mater

Sopraano Johanna Lehesvuori, mezzosopraano Elli Vallinoja ja Ristilä esittävät pääsiäisen kunniaksi Pergolesin rakastetun Stabat Materin.

  • 12.4 klo 18 Huopalahden kirkko, Vespertie 13, Helsinki


Naisten salonki

Sopraano Milla Mäkinen ja Ristilä esittävät suomalaisten säveltäjänaisten laulu- ja pianomusiikkia Ristilän ensimmäisessä tohtorikonsertissa loppukeväästä. Luvassa on ennen kuulemattomia harvinaisuuksia, modernia musiikkia, sekä kaikkea siltä väliltä! Ennen varsinaista tohtorikonserttia pidetään kaksi niin sanottua harjoitusversiota kirkoissa. Näihin on vapaa pääsy, ja ohjelmamaksut lahjoitetaan yhteisvastuukeräykseen. Tervetuloa!

Marianin ja Kostin jalanjäljissä

Mezzosopraano Marika Kivinen ja Ristilä esiintyvät Kustavin kirjallisuusviikoilla. Kilpi-viikon päätöskonsertissa Kivinen ja Ristilä tutustuttavat yleisön kustavilaisen pianisti Kosti Vehasen elämään ja hänen yhteistyöhönsä oman aikansa edelläkävijän, afrikkalais-amerikkalaisen laulaja Maria Andersonin kanssa.


Akhnaten

Oopera Skaala ja Opera Box yhdistivät voimansa tuomalla Philip Glassin Akhnaten-oopperan Helsinkiin. Ooppera nähtiin streamina helmikuussa 2021 ja nyt vihdoin sen pääsee kokemaan livenä. Ristilä toimii yhtenä orkesterin kosketinsoittajista. Tällä kertaa orkesterista ei juuri muuta löydykään - tarjolla on neljän kiipparin ja kolmen perkussionistin versio, josta ei puutu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita.


Eksoottista musiikkia

Marika Kivisen väitöskirjaprojektiin "Tracing Orientalism and Exoticism in German and Finnish Art Songs" sisältyy konsertteja, joissa Ristilä toimii pianistina. Tutkimus on osa Koneen säätiön rahoittamaa "Untold Stories" -hanketta, jonka Kivinen ohjaa ja jossa Ristilä on työryhmän jäsen. Hankkeen seuraavat konsertit pidetään kesällä ja syksyllä 2022. Pysykää kuulolla!