Konsertit


2020


Dramaattisia naisia

Mezzosopraano Anu Ontronen ja Ristilä esiintyvät Lossinranta Lodgen pihakonserttisarjassa. Luvassa on mm. tulista espanjalaistunnelmaa sekä intohimoisia aarioita.


Kamarista kajahtaa

Kesällä kutsuu Savonlinnan Musiikkiakatemia, jossa Ristilä häärää harjoituspianistin ominaisuudessa. Tämän kesän kursseista osa peruuntui koronan vuoksi, mutta alttoviulun mestarikurssi, opettajana Hartmut Rohde, toteutuu 19 - 24.7. Tervetuloa konserttiin!


Terassilta terve!

Savonlinnan kesän aamunavaukset tulevat taas - ravintola Waahdon terassilta kajahtaa joka aamu kymmeneltä Aarno Cronwallin juontama musiikkipläjäys. Ristilä löytyy pianon takaa heinäkuun viimeisellä viikolla.

  • 25.7 - 1.8 klo 10 Waahdon terassi, Satamapuistonkatu 5, SavonlinnaEksoottinen vesi

Mezzosopraano Marika Kivinen on kutsunut koolle huilisti Johanna Kärkkäisen, sellisti Teemu Mastovaaran ja Ristilän tekemään taidetta Turussa. Konsertti on osa Aboagora-symposiumin ohjelmaa. Luvassa on konserttikokonaisuus, joka syleilee eksotismia länsimaisessa taidemusiikissa - symposiumin vesiteemaa unohtamatta.Turandot

Ristilä toimii korrepetiittorina ja orkesterin kiipparistina OperaBoxin Turandot-produktiossa. Esitykset siirtyivät maaliskuulta elokuun loppuun koronaviruksen vuoksi. Orkesterissa Ristilän kiipparista kuuluu mm. harppu, celesta, gongi, ksylofoni ja muita kilistimiä. Jännää!


Hei muumit!

Ilkka Kuusiston Muumiooppera saapuu Poriin Satakunnan musiikkijuhlien toimesta. Ristilä toimii produktion harjoituspianistina ja orkesterissa harppuna (tosin kiipparin avulla, hän ei ole uudelleenkouluttautunut korona-aikaan). Tervetuloa!
2021

Pääsiäistä

Sopraano Johanna Lehesvuori ja mezzosopraano Elli Vallinoja videoivat Ristilän kanssa Pergolesin Stabat Materin Huopalahden kirkossa koronakeväänä 2020. Ensi vuonna he palaavat esittämään sen liveyleisölle! Videoinnin pääset katsomaan täältä.

  • 31.3 Huopalahden kirkko, Vespertie 12, Helsinki